Monday, November 15, 2010

♥ so pathetic :'( ♥

the best thing dat i hate very much, da items was borrowed and damaged and unfortunately cant be used again !
salah satu barang aku dipinjam n dirosakkan and tidak boleh diguna pakai lagi ialah          :/  *sebok*
                      

benda ni jadi hak milik aku  pada 29/05/2009.. still bear in mind kamera ni dibeli time aku nak pegi lawatan thun lpas..time tuh aku blum pkai hp yg cnggih yg blh ambil gmbr..time tu xclp..hp pun xpkai..so beli la kmra..bkn senang nk dpt benda nih..puas pujuk umi n abah aku nk bli kmra..mmgndang kan kmra sblm nih pom sdh rosak n xblh pkai lg..jerit2 melaung2 macam orang gila..lastly..i got it :) mlm tu jgk pegi kbmol beli benda nih..bila dh dapat..senyum lebar sampai dalam tidur :p

tapi malangnya..benda nih smkin hari smkin rosak..calar situ sini..bkn tangan aku sorang jer yang penah pegang bnda nih..tapi..byk2 tangan..tangan yang palingggggggggggg kejam ialah tangan abang aku..*mohd aimanul hakim* tahu knpa..?? mai nk tnjuk keadaan kamera aku yang betul2 nazak skg ni !


ok ! tgk dari jauh pun kamera aku dh mmg cacat..

nak buktikan bnda nih btol2 cacat..meh meh nak tunjuk !


zoom scaling pom dh bermasalah..
dh mmg hang..kamera on / off still dlm kedaan macam tu jer..
zoom scaling juga dh *kemek* 
argghh ! sedih :'(




haa..nmpak tu..belok..??
umm..belok sangat la..sbb tu la zoom scaling still mcm tu ker..




nih pom sama..xkira la kamera ni on / off..
benda tu ttp menyala..



oh..buddy..teman setia kamera pun dh lain skg..xnmpak rupa dh er.
.kotor..dh bper lama xmandi..??
 truk lagi, bila cium buddy..bau rokok..
kuat sangat :/

act kmra nih abg *senok* aku tu bawak pg s.alam..konon2 nya nk amik gambar dia n mmber2 la..umi abah aku dh mmg xbg...umi aku siap *susuk* lagi kmra tu..lastly..dia jmpa jgk..xbg dia bwk kmra tu bkn sbb apa..??sb dia tu careless..byk dh brg dia hilang..laptop and hp aku..igt lagi time f2 aku  beli hp nokia..1st pkai hp..n 1st time jgk beli hp pkai $ aku sndri..dan bg dia pnjm..hp tu xsampai 1bln pun aku beli..n trus hilang..sedih kan..??so.skg..betul2 sedih la..dgn keadaan kamera tuh..dh mmg xblh pkai lg..nk repair?? aku xda duit..uwaaaaaaaaarrrrrrrr :'( dh la gmbr2 raya dlm kmra tu..hbs dia dlte :'( lau amik gmbr pom..dh xclear dh..kabur semacam jer.. :/

p/s : nvm lah..nati nk pjuk abah suh p repair kmra tu.. :)
     and paktam : phnh aku haramkan dh mg sentuh barang2 aku.. !! *marah nih marah*













2 comments:

cik UMAIRA said...

hahaha :)
saba chah saba..

nurhasnida said...

never mind cah,
nati gtau abah ng umi suh beli dslr lalu erk...
rndu ko cah....
nk jp dgn sep mg,
lau blh nk blk mlm ni lau....
miss u so much....

Post a Comment